Cena : 290 000 EUR   Apartmán Vir, 250 m od pláže

15.05.2024

ID: 1651 Novostavba před dokončením na Viru, klidná část obce. Dům se skládá ze 4 apartmánů. 

Přízemí domu.

byt  S1 -  2 ložnice, koupelna s WC , obývací pokoj, 2 terasy) - 89,67 m2 = celna 290 000 EUR
byt S2  -  2 ložnice, koupelna s WC,  obývací pokoj, 2 terasy) - 81,17 m2 = cena   290 000 EUR

tok Vir obogaćuje veliki društveno-zabavni programi tijekom turističke sezone, za svakoga ponešto zanimljivo. Povezan je turističkim brodovima s ostalim turističkim destinacijama poput poznate kristalno plave i pješčane plaže Saharun, Kornati, Telašćica i sl. Grad Zadar udaljen je cca. 25km te zračna luka Zadar cca. 32km. U blizini je i grad Nin kojeg krase povijesne znamenitosti, a i pješčana Kraljičina plaža.
Grad Zadar i Nin nalaze se u neposrednoj blizini, što čini veliku prednost življenja i sezonskog uživanja.
Idealna je investicija za miran život, samim time pogodna je i za turistički najam koji će gostima pružiti idiličan odmor u malom mjestu nedaleko Zadra i Nina.
Zadar je miran, a ujedno dinamičan grad na Jadranskoj obali. Bogat je brojnim povijesnim znamenitostima, društveno zabavnim aktivnostima te mediteranskim specijalitetima. Iznimno je dobro povezan sa raznim nacionalnim parkovima, otocima zadarskog arhipelaga, ali i mnoštvom zračnih linija koji polaze iz zadarske zračne luke Zemunik. Sve prethodno navedeno uvelike pridonosi odabiru stranih turista za turistički dolazak, kao i za kupnju nekretnina na ovi prostorima.